• Salata verde 2 buc.
  • Morcovi 2 buc.
  • Ceapa 1 buc.
  • Galbenusuri 2buc.
  • Smantana 100 g
  • Verdeata (patrunjel si marar) la alegere
  • Orez (un pumn)
  • Kaizer 500 g
  • Condimente (sare,piper,delikat)
  • Iar pentru "paparuta":
  • Oua 5 buc.
  • Ulei 1 lingurita

Cum se prepara:

Salata verde se spala bine,apoi se rupe cu mana bucati mici sau se taie.Morcovii si ceapa curatate si spalate se taie bucati mici si se adauga in apa clocotita cu putina sare.Cand zarzavatul este fiert se adauga pumnul de orez si salata.Se lasa la fiert la foc mediu.Se adauga si celelalte condimente (sare,piper si delikat).

Pana se fierb preparam “Paparuta”.

Kaiserul se taie bucati si se pune in tigaie cu o lingurita de ulei.Se caleste cam 5 min. dupa care adaugam in oala de ciorba si se lasa in continuare sa fiarba impreuna cu celelalte legume.

In tigaie punem ouale batute bine si lasam sa se coaca “Paparuta” la foc mic (ca o clatita).Cand vedem ca orezul sa fiert impreuna cu celelalte legume taiem “Paparuta”  cuburi si o adaugam in oala de pe foc.Lasam sa fiarba cam 5 min..Cele 2 galbenusuri si smantana batute impreuna cu putina sare si putina zeama din ciorba se adauga dupa ce ciorba este gata.

Patrunjelul si mararul tocate se adauga si ele cand ciorba este gata.

= POFTA BUNA =