• ficat 200g (porc sau pasare)
  • ciuperci proaspete 200g
  • ulei 50ml
  • vin alb 50ml
  • bacon 100g
  • ceapa alba 4buc.
  • carnaciori afumati 8 buc.
  • piper,sare,cimbru

Taiati carnaciorii,ficatul, ceapa si ciupercile in bucati de marimi egale.
Pe betele de frigarui puneti pe rand bucati de carnaciori, ceapa, ficat, ciuperci, bacon.

Preparam un sos din ulei, vin alb, piper, sare, cimbru in care punem frigaruile la marinat (30 min. la frigider)

Dupa cele 30 de minute se scot frigaruile din frigider si se prepara la aragaz pe gratar sau plita aproximativ 2 min. pe fiecare parte.

Se pot servi impreuna cu crochete din carfoti cu cascaval .

SFAT :

  • Sunt mai delicioase alaturi de un sos rapid (la rece) facut din mustar, ketchup si maioneza.
  • Trebuie servite imediat, calde.