- paine toast 8 felii
- rosii 2buc.
- ciuperci champignon 2 buc.
- ceapa verde 6 fire
- sunca presata 8 felii
- cascaval de vaca 250g.
- patrunjel verde 1leg.
- mustar 2 linguri
- unt 100g
- sare,piper
Cum se prepara 4 sandwichuri:
Se spala rosiile, ciupercile, si se taie felii rotunde.Dupa ce am spalat ceapa verde o taiem fasii lungi.
Se rade cascavalul marime medie.
Se ung 4 felii de paine cu mustar pe o singura parte, se presara jumatate din cantitatea de cascaval ras, apoi se pune sunca (4 felii), urmand feliile de rosii, ciupercile, ceapa verde si patrunjelul tocat(asezonam cu sare si piper).
Ca un ultim strat punem restul de cascaval ras(repartizam cantitatea in mod egal pe toate feliile) si restul de sunca.
Se ung cu mustar si cele 4 felii de paine si se lipesc peste sunca ca sa “inchidem” sandwich-urile.
Presam usor fiecare sandwich si il fixam cu scobitori in colturi.Apoi ungem cu unt exteriorul sandwich-ului asezand-ul in tigaie.
Se rumenesc aprox. 4 min. pe fiecare parte la foc mediu.
Dupa rumenire se taie pe diagonala fiecare sandwich, apoi scoatem scobitorile si le servim calde.
SFAT :
-Tigaia trebuie sa fie teflonata.
-Se servesc cu maioneza alaturi de un fresh de portocale sau o cafea calda.
|