- somon (file) 4 buc.
- cepe (mari) 4 buc.
- ciuperci (mari) 8 buc.
- miere 3 linguri
- soia (sos) 3 linguri
- ulei masline 2 linguri
- lamaie (doar zeama) 1 buc.
- sare si piper
Cum se prepara :
Intr-o tava intinsa punem folie de aluminiu unsa cu ulei de masline, peste folia unsa punem feliile de somon, ciupercile cu palaria in sus si cepele curatate si taiate in patru.
Peste toate se picura zeama de la lamaie, mierea, sosul de soia si apoi sarea si piperul.
Tava se tine in cuptor, la foc potrivit, pana cand somonul si legumele capata un aspect caramelizat.
SFAT :
-Aceasta delicatesa se poate servi cu orez sau cartofi natur.
= Pofta Buna =
|
excelenta reteta !merita facuta<>…tot a doua zi….
E foarte buna mai ales dupa mese festive(craciun, revelion) si mancare grasa.E o mancare usoara care te satura dar nu te ingrasa.
-Multumesc pentru apreciere.