- piept pui (fara piele) 1 buc.
- ou (albus) 2 buc.
- miere 1 lingura
- fulgi porumb 2 cani
- piper (praf) 1/4 lingurita
- miere 1/4 cana
- mustar (Dijon) 4 linguri
- usturoi (praf) 1/4 lingurita
Cum se prepara :
Taiati carnea de pui in fasii lungi (ca degetele).
Intr-un castron mic combinati albusurile de ou si 1 lingurita miere, iar in alt castron fulgii de porumb (zdrobiti) si piperul.
Se pregateste o tava de cuptor cu folie de aluminiu peste care asezam bucatile de pui trecute prin compozitia cu ou si apoi prin porumbul cu piper.Se baga la cuptor timp de 20 min. la 250 grade C.
Intre timp pregatim sosul intr-un bol, amestecand bine mierea, mustarul si praful de usturoi.
Se servesc calde pe un platou cu sosul alaturi si cartofi prajiti ca si garnitura.
SFAT :
-Ca o alternativa pentru a da un gust mai deosebit si rafinat puteti folosi sosul barbeque.
|
ca alternativa ,oare nu e vorba de sosul..bechamel..?
Alice,
o reteta chinezeasca nu cunosti?
vreun orez beijing sau wuxing?
Iti trimit personal pe mail, sau daca ai un pic de rabdare o sa adaug pe site.Am fost prinsa zilele acestea si chiar nu am avut timp sa postez.
O zi buna .
astept, nu e graba.
mersi frumos 🙂