• piept pui (fara piele) 1 buc.
  • ou (albus) 2 buc.
  • miere 1 lingura
  • fulgi porumb 2 cani
  • piper (praf) 1/4 lingurita
  • miere 1/4 cana
  • mustar (Dijon) 4 linguri
  • usturoi (praf) 1/4 lingurita

Cum se prepara :

Taiati carnea de pui in fasii lungi (ca degetele).

Intr-un castron mic combinati albusurile de ou si 1 lingurita miere, iar in alt castron fulgii de porumb (zdrobiti) si piperul.

Se pregateste o tava de cuptor cu folie de aluminiu peste care asezam bucatile de pui trecute prin compozitia cu ou si apoi prin porumbul cu piper.Se baga la cuptor timp de 20 min. la 250 grade C.

Intre timp pregatim sosul intr-un bol, amestecand bine mierea, mustarul si praful de usturoi.

Se servesc calde pe un platou cu sosul alaturi si cartofi prajiti ca si garnitura.

SFAT :

-Ca o alternativa pentru a da un gust mai deosebit si rafinat puteti folosi sosul barbeque.