- paste (tuburi) 500 g
- telemea vaca 500 g
- branza vaci grasa 300 g
- oua 8 buc.
- zahar vanilat 3 pliculete
- zahar 2 linguri
- unt 100 g
- pesmet
- zahar pudra
- coaja de lamaie
Cum se prepara:
Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Timpul de fierbere scrie pe fiecare pachet de paste.
Telemeaua de vaca se da pe razatoare mare.
Dupa ce s-au fiert pastele se scurg de apa.Peste ele se pun: branza de vaci,telemeaua, zahar, unt 50 g, zahar vanilat si coaja de la o lamaie.Totul se amesteca.Adaugam galbenusurile si albusurile batute spuma.
Intr-o tava unsa cu 50 g unt si tapetata cu pesmet se toarna compozitia.Se da la cuptor 20-30 min. la foc mediu, pana devine auriu deasupra.
SFAT:
-Se serveste cu zahar pudra.
|
multumesc alice pentru reteta,am incercat-o si a iesit super…sunt ff incantata
nu am avut paste tuburi,dar mi-a iesit si cu macaroane din grau dur.
macaroanele din grau dur trebuiesc fierte mai mult si se leaga greu cu celelalte ingrediente.
-multumesc pentru ca ati folosit reteta mea si ma bucur ca va reusit.