• carne porc (pulpa) 600 g
  • castraveti din saramura 500-800 g
  • ulei 100 ml.
  • ceapa 2 buc.
  • bulion 2 linguri
  • zahar 1 lingura
  • marar 1 legatura
  • vin alb 50 ml.
  • boia 1/2 lingurita
  • condimente (sare si piper)

Cum se prepara:

Carnea se taie cubulete si se inabusa acoperit in 30 ml. ulei si 50 ml. apa timp de 10 min..Ceapa se curata se taie marunt si se adauga peste carne.Se adauga boia si se stinge cu vinul diluat in 100 ml. apa.Se lasa la fiert 10 min.

Castravetii se taie cubulete sau rondele si se adauga peste carne.Se mai adauga zaharul, bulionul, sare, piper si se mai fierb 5 min. la foc mic.Cand este gata se adauga mararul tocat marunt.

SFAT:

-Se serveste calda.